19 April, 2024

2019 Bahçe Dekorasyon Trendleri

Dış mekânınızı dönüştürmenize yardımcı olacak 2019 için bahçe önerilerine aşağıda ulaşabilirsiniz. 2019 bahçe dekorasyon trendlerinde bazı yenilikler sizi şaşırtacak;

birevim faizsiz ev

Bazı modern bahçe fikirleri mi arıyorsunuz? İlkbahar, yaz için bahçenizi canlandırmak için ideal bir zamandır. İster tam bir bahçenin yeniden tasarımına ihtiyacınız olsun, ister sadece bahçenizin işlevselliğini ve görünümünü güncellemek isteyin, bahçecilik uzmanlarının ve tasarımcıların dikim, malzeme, tasarım stilleri ve yaşam tarzı etkilerine ilişkin öngörüleri ile en üst trendleri derledik Hepsi 2019 ve sonrası için bahçelerimizi şekillendirecek türdendir.

Bitki Karışımları

Kır çiçeği ve çimenler, daha gevşek bir ekim tarzı oluşturmaya yardımcı olan önemli bir eğilimdir. Daha doğal, daha az bakım isteyen bahçelere doğru bir hamle yapacağız. Bahçıvanlar geleneksel sınırların sınırlarını daha rahat bir yaklaşımla kırıyor, uzun ömürlü çalılar, çiçek soğanları, otlar ve sebzelerle karıştırarak, zevkli ve daha az bakım isteyen bahçeler dizayn ediyorlar.

Eğilimi mükemmelleştirmek için geometrik tasarımlar yerine daha az yapısal bir tarza odaklanın. Bu biraz sıra dışı estetiği benimseyerek bahçenize rüstik ve yaşam dolu bir his verebilir.

Örneğin, bahçenizi eşsiz bir görünüme kavuşturmak için bitkileri nasıl daha gevşek, daha az resmi bir şekilde yerleştirebileceğinizi düşünün. İlginç Japon bahçesi estetiğinden ilham alın ve bu da kusurları, asimetri ve eksiklikleri kucaklamamızı teşvik eder.

Eko Bahçeler

Plastik içermeyen yaşam arayışı büyük bir odaklanma haline geldiğinden, yeni sezon için biyolojik olarak parçalanabilen bitki saksılarına (Hindistan cevizi kabuğu, tahta yongaları, pirinç kabuğu, miscanthus veya deniz yosunu gibi malzemeler kullanarak) geçin. Bahçe, aksi takdirde attığınız ev tipi plastik ürünleri tekrar kullanmak için harika bir yerdir. Plastik su şişeleri, saksı olarak kullanabilir.

Mimari ile bahçenin beraberliği

Heykel ve mimari tesisler dış mekânlarda egemen olacak gibi görünüyor. Ev bitkilerinin popülaritesindeki artışın devam etmesi, mimari yaprakları olan egzotik tarzı bitkilerle dışarıda çevrildiğini ve içeride ve dışarıda cesur ifadeler ortaya koyulduğunu söylüyor. 2019 bahçe dekorasyon trendlerinde en farklı seçeneklerden biridir.

Dikey Dikim

Dikey dikim, özellikle sınırlı alana sahip olanlar için, bir azalma belirtisi göstermez. Bir çit, duvar veya metal kafes olsun, sınırlı bir alanla büyüyen alanı en üst düzeye çıkarabilirsiniz. Dikey olarak iyi yetişen sebzeler arasında salatalık, domates, bezelye, kabak ve kavun bulunur.

Belki bunu ilk kez duyuyorsunuz. Kütük duvarlar desek; Böcekler ve geniş bir vahşi yaşam alanı için gerekli bir yaşam alanı sunarken bir özellik duvarı, bir sınır gibi görülebiliyor.

birevim
Paylaş