30 April, 2024

Elazığ’a TÜGVA ve Birevim’den İcathane Atölyesi

Türkiye Gençlik Vakfı ve faizsiz finans sektöründe faaliyet gösteren Birevim, Elazığ’da yaşanan depremin gençler üzerindeki psikolojik açıdan olumsuz etkilerin ortadan kaldırılması amacıyla Türkiye Gençlik Vakfı Elazığ Temsilciliğinde icathane atölyesini el birliği ile kurdular. İcathane atölyesi “Bir Gelecek” projesi kapsamında hayata geçirildi.

birevim faizsiz ev

Birevim ve Türkiye Gençlik Vakfı arasındaki atölyenin kurulması ve geliştirilmesi için protokol, Türkiye Gençlik Vakfı Genel Merkezi’nde imzalandı. İmza törenine Birevim firmasından Bir Gelecek müdürü Mustafa Alpay, Türkiye Gençlik Vakfı adına ise Türkiye Gençlik Vakfı Başkanı Enes Eminoğlu katıldı. Bir Gelecek Müdürü Mustafa Alpay ve TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu proje ve kapsamı hakkında açıklamalarda bulundu.

TÜGVA Genel Başkanı ve Bir Gelecek Başkanından İcathane Atölyesi Hakkında Açıklama

Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkanı Enes Eminoğlu ve Birevim Bir Gelecek Müdürü Mustafa Alpay icathane atölyesinin imza töreninde konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. TÜGVA Genel Başkanı yaptığı açıklamalarda konu ile ilgili şu açıklamalarda, Birevim firması ile yapmış oldukları iş birliği ile Elazığ’daki depremin kötü etkilerini atmak için güzel bir hizmet vereceklerini ve birlikteliğin uzun süre devam etme temennisi olduğunu belirtti.

Birevim Bir Gelecek Başkanı Mustafa Alpay ise konu ile ilgili yaptığı açıklamalarda, yaşanan deprem sonrasında ortaya çıkan travmaların önüne geçmek istediklerini ve Elazığ’dan nice icatların çıkacağına inandığını söyledi.

birevim
Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

*

code

9 − two =